George Nistea Design

Transforma-ti viata prin spatiul in care locuiesti

Daca nu iti place cartierul in care locuiesti, camera ta sau dulapul tau, e un indiciu ca ceva despre tine nu iti place, e partea aceea din tine de care oricat ai fugi, tot va veni dupa tine in orice casa te-ai muta, oriunde ai merge. Astfel de probleme trebuie rezolvate, ofera-ti timp sa gandesti, iar asa vei gasi o solutie ca sa-ți trezesti constiinta si sa poti trece peste.

Cu siguranta pana acum nu stiai ca inainte de orice schimbare  trebuie sa iubesti ceea ce ai in acest moment, acum, in prezent, pana la cel mai mic detaliu, pentru ca tot ce ne inconjoara este propria noastra proiectie. Tu esti casa ta.

Pentru a evolua si a transcede spre viata mult dorita, trebuie sa iubesti fiecare coltisor din casa ta, ea iti apartine in totalitate, tu ai grija de ea, dar prima data trebuie sa intelegi ca face parte din tine.

Daca te iubesti pe tine insuti, iti iubesti si casa.

Traieste in casa ta ca si cum ar fi cel mai frumos palat din regat si fa din viata ta o vesnica calatorie, nu degeaba se spune ca omul sfinteste locul.

In fiecare dimineata faci o alegere primordiala: te bucuri de viata si traiesti din abundenta sau te intristeaza totul si te gandesti doar la problemele tale inca de cand te ridici din pat.

Incepe sa multumesti mai des pentru tot ceea ce ai si viata va incepe sa iti ofere din ce in ce mai mult, ce e mai bun pentru tine. Esti deja in locul potrivit, la momentul potrivit. Inceteaza sa te mai concentrezi pe probleme si focuseaza-te pe partile bune, nu e greu sa gandesti pozitiv.

Bucura-te ca ai un pat, ca ai avut unde sa te odihnesti, bucura-te ca iti poti prepara o cafea, bucura-te ca ai o ceasca de cafea, bucura-te ca ai un dus și apa sa te speli sau ca iti poti pregati micul dejun.

Daca poti sa vezi aceasta parte pozitiva din viata ta, vei obtine tot mai multa libertate.

Da-ti voie sa fii mai liber, sa nu iti mai pese asa mult de perfectiunea falsa din social media si sa traiesti autentic

Chiar daca ai un mobilier invechit, mereu il poti readuce la viata cu un pic de vopsea si niste manere noi sau il poti schimba intre prieteni, important e sa te bucuri de proces. Ai un perete prea gol? Internetul e plin de idei creative si tutoriale din care poti invata sa faci un tablou. E simplu, poti face doar un cerc rosu pe o panza alba, e abstract si usor de facut. Poate realizezi la sfarsit ca e doar un soare care iti ofera mai multa caldura, e al tau. Pune-l pe perete si vezi cum acel mic soare o sa iti lumineze sufletul si pe zi ce trece, mintea.

Poti face mici modificari in casa ta, o renovare completa sau sa te muti intr-una mai buna, dar intotdeauna cu recunostinta fata de casa care pana acum a fost refugiul tau.

Asa vei atrage noi experiente,vei descoperi un nou capitol din viata ta, mai bun, mai fericit, mai frumos si vei trai in abundenta divina.

Casa mult dorita se construieste cu prima caramida.

Ai toate motivele sa fii fericit.

Cu drag, designerul tau, George Nistea.